

JABŁKO – GRANAT
Połączenie owoców granatu oraz jabłek powoduje słodko – kwaśno – cierpki smak. Granat wpływa na łagodzenie problemów trawiennych oraz odmładza skórę
Skład: sok mętny wytłoczony z jabłek NFC (85%), sok z granatów NFC (15%)
Wartość odżywcza w 100ml | |
---|---|
Wartość energetyczna | 207kJ/49 kcal |
Tłuszcz | 0,16 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
Węglowodany | 11,6 g |
w tym cukry | 11,0 g |
Białko | 0,24 g |
Sól | 0,0 g |
Informacje logistyczne
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Ilość w zgrzewce | Ilość zgrzewek na 1 warstwie | Ilość zgrzewek na 1 europalecie |
12 sztuk | 22 sztuk | 110 sztuk |
Butelki 330ml | |
---|---|
Ilość w zgrzewce | 12 sztuk |
Ilość zgrzewek na warstwie | 22 |
Ilość sztuk na warstwie | 264 |
Ilość zgrzewek na palecie | 110 |
Ilość sztuk na palecie | 1320 sztuk |
Wymiary palety | |
---|---|
Długość/Głębokość | 120 cm |
Szerokość | 80 cm |
Wysokość | 150 cm |