GUJAWA
JABŁKO-BANAN
Skład: puree bananowe (40%)- przecier jabłkowy (30%) – przecier z gujawy (30%), witamina C- przeciwutleniacz
Wartość odżywcza w 100ml | |
---|---|
Wartość energetyczna | 324kJ/76 kcal |
Tłuszcz | 0,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 17,0 g |
w tym cukry | 15,6 g |
Białko | 1,2 g |
Sól | 0,001 g |
Informacje logistyczne
Ilość w zgrzewce | Ilość zgrzewek na 1 warstwie | Ilość zgrzewek na 1 europalecie |
12 sztuk | 25 sztuk | 125 sztuk |
Doypack 110ml | |
---|---|
Ilość w zgrzewce | 12 sztuk |
Ilość zgrzewek na warstwie | 25 |
Ilość sztuk na warstwie | 300 |
Ilość zgrzewek na palecie | 125 |
Ilość sztuk na palecie | 1500 sztuk |
Wymiary palety | |
---|---|
Długość/Głębokość | 120 cm |
Szerokość | 80 cm |
Wysokość | 150 cm |